Topplacering i Intercoiffure’s Fototävling!

Vi alla på salongen samlades i 3 dagar som en teamaktivitet för att för att planera,klippa,färga och fotografera för att kunna skicka in våra bidrag till Intercoiffure Sveriges Fototävling 2016. Vi ville gör en kort,androgyn och teknisk klippning inspirerad av modellen Ruth Bell som klippt av allt sitt hår. Det andra bidraget ville vi ha känslan med en modell med fräknar och stort rött hår. Det var inspirerat av många olika saker . Bland annat Valentinos vårkollektion, vi ville skapa en look som var en blandning av det skandinaviskt enkla med en kombination av Afrika.

Salongen har så mycket kunskap då vi kan både hår, makeup, kläder. Fantastiskt kul att samarbeta och låta kreativiteten flöda fritt

Samarbetet med Charlotte Strömvall är fantastiskt. Hon är en viktig del i resultatet. Hon förstår vad vi vill och hennes kunskap gör att vi får fram den rätta känslan. Hon är verkligen en i teamet.

När vi får veta i Maj månad att vi vinner 1.a platsen med den korta frisyren och dessutom kniper 2.a platsen med det långa röda håret är det nästan osannolikt! Vilket lyckorus!!! Att vinna ger oss en bekräftelse på att vi tänker rätt. Konkurrensen var otroligt hård!.

Vi var tvungna att hålla det hemligt tills det publicerades i Tidningen Hairmagazine i augusti. Tre långa månader men väl värt att vänta på.